logo
Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Programma 2018 / 2019

*** DOWNLOAD HIER DE COMPLETE BROCHURE (pdf-formaat) ***De Verkleedkoffer met Arnold Huibers en Paul van der Heijden
clownesk kindercabaret
(leeftijd 4-12 jaar en ouder)

Zondag 14 april 2019

Aanvang: 14.30 uur
Entreeprijs: € 7,50

De Verkleedkoffer met Arnold Huibers en Paul van der Heijden

De verkleedkoffer is een vrolijke, interactieve en humorvolle voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. Arno Huibers speelt een vrolijk mannetje dat droomt om de weide wereld in te trekken. Hij wilt iets anders dan de hele dag op het kantoor van zijn vader zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een 'keigoeie' muzikant tegen. Die keigoeie muzikant is Paul van der Heijden. Hij is een virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten en percussie.

In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het ‘doen alsof’. 

Om dan aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

  Bestel kaarten

 
Maurice Mulderij: 'De (on)zin van liefde
theaterconcert

Zaterdag 25 mei 2019

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 15,00

Maurice Mulderij

Maurice Mulderij geeft deze avond, samen met zijn band een Theatercollege over liefde. Als Love Coach bezingt en analyseert hij de (on)zin van liefde. Het klinkt heel verheven, maar het is gewoon een avond met prachtige liedjes die hij speelt met topmuzikanten als Ton Snijders en Christan Grotenbreg. (Al jaren de vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos en Rob de Nijs.)

De liefde is natuurlijk een prachtig gegeven, maar in de praktijk oh, zo moeilijk. “Gelukkig” is er deze avond aandacht voor de melancholie van de liefde, en de humor in en over de liefde. Want mannen zijn als een voetbalclub en vrouwen zijn als een trainer……

Maurice Mulderij is genomineerd voor de Drentse Talentprijs cultuur 2018. Het album “Wie ben ik nu” met de nummers van deze theatertournee, zijn ondermeer te beluisteren op Spotify.

  Bestel kaarten

 


Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: