logo
Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Programma 2018 / 2019

*** DOWNLOAD HIER DE COMPLETE BROCHURE (pdf-formaat) ***Joke Bruijs met Musica Extrema, Café du Monde
chansons, schlagers, copla, blues en smartlappen

Zaterdag 16 februari 2019

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 17,50

 Joke Bruijs met Musica Extrema, Café du Monde 

Muziek uit het hart: dat is het levenslied. En elk volk, elke tijd heeft zijn eigen levensliederen. Het is de muziek waar de emotie bepalend is. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het “Café du Monde”.

Joke Bruijs is de gastvrouw in het café. Zij trakteert het publiek op haar eigen humoristische manier de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Smartlappen uit Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en Portugal: ze worden allemaal vertolkt.

Joke Bruijs is haar lange carrière begonnen als jazz-zangeres bij een orkest (o.a. The Ramblers). Later zong ze ook Nederlandstalige pop en vertalingen. Deze avond zal het overbrengen van haar gevoel het belangrijkste zijn. Het orkest Musica Extrema begeleidt haar hierbij. Dit orkest is al een paar keer eerder in De Rijp geweest. Toen nog met de naam Tango Extremo waren ze hier met de Mattheus Passie van Jan Rot, Havanna en met Club Vaudeville. Bezoekers die hierbij waren weten dat dit orkest onder leiding van Tanya Schaap niet zomaar een orkestje is…(met: Tanya Schaap, Ben van den Dungen, Vincent Koning, Rob van Kreeveld, Thomas Pol en zanger Job Hubatka.)

  Bestel kaarten

 
Marcel de Groot met Bart de Ruiter: 'Door'
concert

Zaterdag 16 maart 2019

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 15,00

Marcel de Groot

Marcel de Groot is niet zo bekend als zijn vader Boudewijn de Groot, maar in het vak zeker succesvol. Samen met Maarten van Roozendaal was hij tweemaal genomineerd en eenmaal winnaar van de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario. Marcel de Groot werd bekend in de jaren negentig. Toen had hij enkele hits en was hij presentator van diverse televisieprogramma’s. Daarna werd het stiller om hem heen. Dit had alles te maken met zijn grote talent als gitarist. Vele artiesten wilde hem op hun eigen podium. Ook zijn vader, Boudewijn, maakte graag en veelvuldig gebruik van hem. Dat is dan ook de reden dat hij een lange periode veel op de achtergrond heeft gewerkt. Pas de laatste jaren timmert hij weer aan de weg, met een solo carrière. En niet zonder succes. Hij kreeg van de pers lovende recensies over zijn albums.  Zijn vorige theaterprogramma #HELD (“een comeback om  u tegen te zeggen”) werd veel geroemd. Nu komt hij met het nieuwe theaterprogramma “Door”. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

  Bestel kaarten

 
De Verkleedkoffer met Arnold Huibers en Paul van der Heijden
clownesk kindercabaret
(leeftijd 4-12 jaar en ouder)

Zondag 14 april 2019

Aanvang: 14.30 uur
Entreeprijs: € 7,50

De Verkleedkoffer met Arnold Huibers en Paul van der Heijden

De verkleedkoffer is een vrolijke, interactieve en humorvolle voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. Arno Huibers speelt een vrolijk mannetje dat droomt om de weide wereld in te trekken. Hij wilt iets anders dan de hele dag op het kantoor van zijn vader zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een 'keigoeie' muzikant tegen. Die keigoeie muzikant is Paul van der Heijden. Hij is een virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten en percussie.

In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het ‘doen alsof’. 

Om dan aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

  Bestel kaarten

 
Maurice Mulderij: 'De (on)zin van liefde
theaterconcert

Zaterdag 25 mei 2019

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 15,00

Maurice Mulderij

Maurice Mulderij geeft deze avond, samen met zijn band een Theatercollege over liefde. Als Love Coach bezingt en analyseert hij de (on)zin van liefde. Het klinkt heel verheven, maar het is gewoon een avond met prachtige liedjes die hij speelt met topmuzikanten als Ton Snijders en Christan Grotenbreg. (Al jaren de vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos en Rob de Nijs.)

De liefde is natuurlijk een prachtig gegeven, maar in de praktijk oh, zo moeilijk. “Gelukkig” is er deze avond aandacht voor de melancholie van de liefde, en de humor in en over de liefde. Want mannen zijn als een voetbalclub en vrouwen zijn als een trainer……

Maurice Mulderij is genomineerd voor de Drentse Talentprijs cultuur 2018. Het album “Wie ben ik nu” met de nummers van deze theatertournee, zijn ondermeer te beluisteren op Spotify.

  Bestel kaarten

 


Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: