logo

Extra informatie:

Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Persbericht: Tim Knol, voor solo-optreden naar De Rijp
donderdag, 25 september 2014 08:16

Op zaterdag 25 oktober komt Tim Knol voor een solo optreden naar de Grote Kerk in De Rijp. Na uitverkochte zalen, zoals Paradiso en grote festivals als Pinkpop en Lowlands, heeft Tim Knol gekozen voor een solo tournee langs de Nederlandse theaterzalen. Intimiteit is het sleutelwoord van deze succesvolle en zeer gewaardeerde theaterreeks.

De vierentwintigjarige artiest maakte zo'n vijf jaar geleden een top debuut. Iedereen was laaiend enthousiast. Optredens bij De Wereld Draait Door, Giel, Opium en Edwin Evers volgden. Inmiddels heeft hij drie succesvolle cd's op zijn naam staan.

Deze jonge singer-songwriter creëert tijdens zijn solo-optredens een speciale sfeer met een mix van de "muziek van zijn ouders", zijn jeugd en zijn eigen muziek. Met zijn gitaren en mandoline in een kring om hem heen ontstaat een warme huiskamersfeer waarin het publiek naar de muziek en achtergrondverhalen luistert. Voor zijn solo optreden heeft Tim Knol de mooiste nummers uitgezocht. Het zijn nummers waarbij de begeleiding van één gitaar volstaat. Natuurlijk horen daar ook een aantal van zijn eigen nummers bij. Nummers van zijn nieuwe, wederom goedverkochte cd en van zijn voorgaande cd's. De sympathieke jongen uit Hoorn heeft 25 oktober bíjna een thuiswedstrijd. Het wordt gegarandeerd een avondje op topniveau.

 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: