logo

Extra informatie:

Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Persbericht:Leoni Jansen met speciaal samengesteld concert naar De Rijp
donderdag, 22 augustus 2013 07:27

Op zaterdag 7 september komt de bekende Leoni Jansen voor een optreden naar de Grote Kerk in De Rijp. De zangeres is niet zo lang gelden in het Land van Leeghwater komen wonen, dus dat was een extra reden voor organisator Cartouche om haar uit te nodigen voor een concert. Na een gezellig verlopen gesprek met een Cartouche-bestuurslid, stemde ze enthousiast er mee in om voor De Rijp een speciaal concert samen te stellen. In theaters als De Vest en de Purmaryn kunt u haar “standaard”concerten beluisteren: dichtbij in De Rijp komt ze met iets dat speciaal (voor ons) is samengesteld.

Leoni Jansen komt niet alleen: Onno Krijn (componist, producer) begeleidt Jansen op de vleugel en Eric Rutjes (trad ondermeer op met Wende Snijders en Gino Vanelli) met de gitaar. Jansen is niet alleen bekend als zangeres, maar ook als initiator van grotere projecten als Daughters of Africa waarbij ze met Afrikaanse zangeressen shows gaf.

Tijdens het concert in De Rijp hoort u liedjes van haar 5 solo cd's: Van Schotse en Ierse nummers tot Americana en hier en daar klinkt haar liefde voor Afrika door. Van Leonard Cohen tot Joni Mitchell, van een oer oude traditional als Oh Suzanna tot een eigen bewerking van Survivor (Destiny's Child), van Sting tot Mary Black. Kortom, genoeg om van te genieten.

 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: