logo
Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Joke Bruijs met Musica Extrema, Café du Monde
chansons, schlagers, copla, blues en smartlappen

Zaterdag 16 februari 2019

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 17,50

 Joke Bruijs met Musica Extrema, Café du Monde 

Muziek uit het hart: dat is het levenslied. En elk volk, elke tijd heeft zijn eigen levensliederen. Het is de muziek waar de emotie bepalend is. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het “Café du Monde”.

Joke Bruijs is de gastvrouw in het café. Zij trakteert het publiek op haar eigen humoristische manier de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Smartlappen uit Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en Portugal: ze worden allemaal vertolkt.

Joke Bruijs is haar lange carrière begonnen als jazz-zangeres bij een orkest (o.a. The Ramblers). Later zong ze ook Nederlandstalige pop en vertalingen. Deze avond zal het overbrengen van haar gevoel het belangrijkste zijn. Het orkest Musica Extrema begeleidt haar hierbij. Dit orkest is al een paar keer eerder in De Rijp geweest. Toen nog met de naam Tango Extremo waren ze hier met de Mattheus Passie van Jan Rot, Havanna en met Club Vaudeville. Bezoekers die hierbij waren weten dat dit orkest onder leiding van Tanya Schaap niet zomaar een orkestje is…(met: Tanya Schaap, Ben van den Dungen, Vincent Koning, Rob van Kreeveld, Thomas Pol en zanger Job Hubatka.)

  Bestel kaarten

 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: