logo
Volg ons op Facebook

Uit eten

Theatermenu
Combineer een voorstelling met een heerlijk DINER.

Wout Oosterkamp: 'Lijden'
klassiek en muziek uit alle windstreken

Zaterdag 8 april 2017

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 12,50

 

Al jaren kijken in Nederland miljoenen mensen naar The Passion op t.v. Het is een verhaal vol verdriet. Met een man aan het kruis, die ook weer opstaat. Over de hele wereld herdenken mensen dit verhaal op hun eigen manier met muziek, in woorden of beeld.
Bas-Bariton Wout Oosterkamp neemt ons mee over de wereld met zijn verschillende culturele uitingen. Hij zingt ondermeer een negrospiritual, vertolkt een stukje uit het stabat Mater van Todi en een Spaans zigeunerlied. Het is een afwisselende voorstelling waar het publiek na afloop altijd zeer enthousiast over is. De voorstelling was o.a. in de Westerkerk in Amsterdam en de Basiliek in Maastricht.
Wout Oosterkamp zong 30 jaar in binnen- en buitenland concerten, opera’s en liederen onder leiding van vooraanstaande dirigenten in mooie concertzalen. Zijn concerten in het Concertgebouw waren altijd een groot succes. Aan het begin van deze eeuw stopte hij zijn succesvolle zangcarrière om het klooster in te gaan. Hier is hij 12 jaar gebleven. Tegenwoordig treedt hij nog af en toe op. We zijn dan ook als Cartouche zeer verheugd dit u aan te mogen bieden.

 

Poster-Cartouche-06-Wout 

  Bestel kaarten

 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: