logo
Tuingr8 straattheater festival
Straattheater

Zondag 8 juli 2012

Aanvang: 13.00 uur
Entree: GRATIS


Op 8 juli vindt op en om de Tuingracht, in het oude dorpcentrum van De Rijp, het Tuingr8 straattheater festival plaats. Dit jaar hoeft u niet de boot te pakken naar Terschelling voor het Oeral-festival, maar kunt u dicht bij huis, een soortgelijk theaterspektakel bijwonen. Organisator Cartouche heeft inmiddels 16 verschillende artiesten(groepen) gecontracteerd, die een aantal voorstellingen zullen geven. De voorstellingen zijn voor jong en oud.

Hoe ziet het straattheater festival eruit?

Op een aantal vaste locaties in en om de Tuingracht ziet u kleine professionele theatervoorstellingen van bijvoorbeeld jongleurs, acrobaten, poppenspelers, steltlopers, mimespelers en andere kunstenaars. Tussendoor ziet u (letterlijk) lopende voorstellingen. Totaal verwacht Cartouche tussen 13.00 uur en 17.00 uur iets van 30 à 40 voorstellingen te presenteren. De vijf omliggende horeca-bedrijven hebben beloofd de terrassen extra gezellig te maken! Het festival is gratis toegankelijk.

Het project maakt onderdeel uit van het culturele programma 2012 Passie en Plezier en is tot stand gekomen met financiële steun van de gemeente Graft-De Rijp en de provincie Noord-Holland.

Tuing8 Straattheater


 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: