logo
Coen Jutte
Cabaret

Zaterdag 29 januari 2011

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 15,- (inclusief pauzedrankje)
Theatermenu: € 25,-

Coen Jutte vraagt tijdens de voorstelling aan zijn publiek om de vinger op te steken als ze zijn positieve grondhouding onderschrijven. Deze in Delft tot ingenieur opgeleide positivo trekt ten strijde tegen cynisme, verlies van normen en waarden en wansmaak in de stad. Niet door middel van gezever, maar door cabaret.


Coen JutteInmiddels treedt Coen door het hele land op met zijn programma's. Hij begeleidt zichzelf op de piano en brengt met zijn stem geluidseffecten aan, die ontleend zijn aan geluiden als het rijden van een auto op een geribbeld wegdek of aan een andere taal. In alle geluiden hoort hij muziek! Liedjes als "Inribbelen" en "De Italiaanse zanger" staan op zijn repertoire. Coen heeft als zanger, pianist en medespeler samengewerkt met zijn vriend Rob Kamphues, in diens theatertournee. Coen maakt ook voorstellingen op maat en heeft in dat kader voor de kroonprins en zijn moeder opgetreden.
Hij speelt rock- en discomuziek, solo of met andere musici. Met zijn soloprogramma "Wow! It's Nuchterman" staat hij in het seizoen 2008/2009 op het toneel.

Coen Jutte


 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: