logo
Margriet Eshuijs: "The Jubilee Tour"
BELANGRIJKE MEDEDELING: i.v.m. ziekte van Margriet Eshuijs gaat de voorstelling van zaterdag 30 januari 2010 niet door! 17 April zal zij voor ons optreden. Uw kaartje blijft uiteraard geldig voor die datum.
Jazz

Zaterdag 17 april 2010

Aanvang: 20.30 uur
Entreeprijs: € 17,50 (inclusief pauzedrankje)
Theatermenu: € 25,-Margriet EshuijsMargriet Eshuijs viert met een spetterend concert haar 35-jarig jubileum! Ze zingt met hart en ziel haar tijdloze repertoire met songs als "God is asleep", "Horses in the snow" en "Shadows of your heart".
Ze zingt, speelt gitaar en accordeon, samen met de muzikanten Maarten Peters (zang, gitaar en percussie), Co Vergouwen (piano en keyboard) en Marez Oyens (basgitaren). Margriet heeft de muzikaliteit van huis meegekregen: haar beide ouders zijn muzikant. Al jong speelt ze in een bandje, waarna ze zich ontwikkelt tot een bijzondere zangeres. Haar lied "House for sale" in 1975 wordt een enorm succes en daarna breekt ze echt door.

Nu is Margriet niet meer weg te denken uit zowel de Nederlandse als de internationale Popmuziekscene!
Maarten Peters schrijft liedjes en maakt haar arrangementen. In 2008 doet ze haar 21e tournee. "Net zo belangrijk als het eerste!" zegt ze zelf.

Margriet Eshuijs


 

Het programma is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van: